Šamački put 22a, 74480 Modriča; Tel: +387 61 151 739

O nama

MAŠINE

U našoj ponudi možete izabrati i sve vrste mašina po Vašoj želji i potrebi.

PVC stolarija

U našoj ponudi takođe možete da izabrete i produkte iz PVC stolariskih proizvoda.

ALU STOLARIJA

Alu stolariju možete da nađete u našoj ponudi po najboljoj kvaliteti.

„ALMAC“ doo se nalazi u Modriči. Modriča kao i firma su izuzetno infrastrukturno povezani, kako sa svim krajevima bivše držve, tako i sa  Evropom i svijetom. Grad je smješten na trasi budućeg koridora PC 7 /infrastrukturna kičma u BiH/ te 35 kilometara od autoputa Beograd – Zagreb. Svi putni pravci  iz grada su povezani kvalitetnom putnom infrastrukturom, a naša firma je neposredno na putu Modriča-Šamac.

Bavimo se proizvodnjom PVC i ALU stolarije te izradom mašina za proizvodnju PVC i ALU stolarije.

Plastična stolarija se radi od njemačkog profila TISEN, firme INOUTIC/DECEUNICK. Profil je šestokomorni, vrhunskog svjetskog kvaliteta, a kao ispuna se koristi staklo iz EU, koje kvalitetom nezaostaje za profilom.

U proizvodnji AL stolarije se koristi ALUMIL profil i ispuna kao i kod PVC stolarije.

Okov koji se koristi u proizvodnji navedenog asortimana je iz EU i također je vrhunskog kvaliteta uz kvalitetan izračun nosivosti i broja jedinica okova po otvoru.

Privredno društvo ima također razvijenu tehnologiju za proizvodnju vrlo kvalitetnih postrojenja za proizvodnju AL i PVC stolarije. Ti strojevi su ĆISTILICE, VARILICE, GLODALICE, JEDNOGLAVE I DVOGLAVE PILE, KOPIRKE i sve ostalo za opremanje jednog savremenog pogona za proizvodnju AL i PVC STOLARIJE. Svi strojevi se mogu raditi kao AUTOMATSKI ili POLUAUTOMATSKI po želji KUPCA.

Vlasnik i direktor Privrednog društva ima izuzetno iskustvo u kompletnom proizvodnom programu /proizvodnja pomenutih MAŠINA i ALU i PVC stolarije/, jer je isti u toj problematici već zadnjih 15 godina. Razvoj svih strojeva je produkt vlastititog razvojnog centra, koji se godinama potvrđuje na zapadnom tržištu, a kvalitetu ovjerava izuzetno stručna radna snaga u kolektivu.